Patrick van Beveren

Patrick van Beveren is ruim 20 jaar gepassioneerd betrokken bij onderwerpen zoals wonen, stedelijke vernieuwing en stedelijke ontwikkeling in het algemeen. Hij is momenteel verbonden aan de Resultaat Verantwoordelijke Eenheid (RVE) Ruimte & Duurzaamheid  van de gemeente Amsterdam. Hiernaast is hij voorzitter van het KennisNetwerk Amsterdam.

Patrick studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en City Administration bij de Nederlandse School voor het Openbaar Bestuur (NSOB). Hij heeft in Thailand, Pakistan en Hongarije gewerkt en gestudeerd. In 2010 is hij gestart met zijn promotieonderzoek naar bewonersinbreng en -invloed bij stedelijke vernieuwing in de Bijlmermeer (Amsterdam Zuidoost). Op 17 december 2014 heeft hij dit promotieonderzoek afgerond met zijn openbare verdediging.

Promotores: prof. dr. Jan Willem Duyvendak (UvA) en prof. dr. Frank Hendriks (UvT).

Persbericht Universiteit van Amsterdam.

Het proefschrift is toegevoegd aan het Digital Academic Repository (DARE) van de UvA. Ook kunt u de dissertatie bestellen bij de uitgever via IOS Press.

Leuk dat u contact opneemt! Vul onderstaand formulier in met uw verzoek en u krijgt zo snel mogelijk een reactie. Of bel: +31 (0) 6 107 14 987.

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

©2014 Patrick van Beveren. All Rights Reserved